Suppord organiseert voor kids van 6 t/m 12 jaar vrijdag 1 mei speciale Kinderdisco Live online

15 april 2020 door Hennie van der Zouw
Suppord organiseert voor kids van 6 t/m 12 jaar vrijdag 1 mei speciale Kinderdisco Live online

PAPENDRECHT - Suppord organiseert voor de kids van 6 t/m 12 jaar op vrijdag 1 mei as een speciale Kinderdisco Live online.

Tussen 19.00 en 21.00 uur kun je heerlijk dansen op de muziek van de dj's Yaro&Kristian (vraag je verzoekjes ook aan) en elk half uur is er een leuke quiz met nog leukere prijzen. En dat allemaal via een live-stream via www.facebook.com/suppordpapendrecht. Noteer alvast in jullie agenda's en deel dit berichtje zoveel mogelijk !!!! tot dan !!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.