Afsluiting gedeelte Vondellaan

14 april 2020 door Hennie van der Zouw
Afsluiting gedeelte Vondellaan

PAPENDRECHT - Gelukkig kunnen sommige werkzaamheden - met inachtneming van de coronamaatregelen - wel doorgaan. Zo wordt vanaf komende dinsdag het laatste deel van de Vondellaan herbestraat.

Daarom is het gedeelte van de Vondellaan tussen de Jacob Catslaan en de Staringlaan van dinsdag 14 april 07.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.