Verjaardagskaart van burgemeester

14 april 2020 door Hennie van der Zouw
Verjaardagskaart van burgemeester

PAPENDRECHT - Van een trotse moeder vernamen we het volgende bericht:

'Goedemorgen!

Ik wilde vertellen dat mijn zoontje een verjaardagskaart van de burgemeester heeft gekregen. Hij was zondag 12 april eerste Paasdag jarig. Hij dacht dat niemand zou komen en hij niks zou krijgen. Nou, hij had het mis.

Gewoon een kaart van de burgemeester hoe vet: de baas van Papendrecht.
En een taart gekregen van Bora’s cake Company uit Papendrecht.

De buren stonden voor de deur te zingen en hadden het versierd, zo bijzonder!'

Zie ook de bijgevoegde foto's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.