Gemeenteraad stuurt plantjes en chocola naar verzorgingshuizen

09 april 2020 door Hennie van der Zouw
Gemeenteraad stuurt plantjes en chocola naar verzorgingshuizen

PAPENDRECHT - In deze coronatijd willen de raadsleden van Papendrecht de bewoners en zorgverleners in de verzorgingshuizen laten weten dat er aan hun wordt gedacht. Deze week zijn er daarom in totaal 215 plantjes en 310 chocoladepakketjes afgeleverd bij woonzorgcentrum De Markt, verpleeghuis De Wieken en verpleeghuis De Waalburcht.

In overleg met Rivas is gekozen voor een vetplantje voor alle bewoners. Het personeel ontvangt chocolade. De attentie wordt geleverd en bezorgd door lokale ondernemers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.