Radioprogramma Praatpaal Papendrecht twee keer per week tijdens Coronacrisis

07 april 2020 door Hennie van der Zouw
Radioprogramma Praatpaal Papendrecht twee keer per week tijdens Coronacrisis

PAPENDRECHT - Deze maand in verband met de Coronacrisis, niet één keer, maar twee keer per week Praatpaal Papendrecht. Iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur komen Peter de Liefde, Gerrit de Ruiter en René van Engelen live vanuit de studio van RTV Papendrecht.

Ieder uitzending hebben we Papendrechters aan de telefoon die vertellen hoe het met hen gaat in deze crisistijd. We besteden aandacht aan mooie initiatieven. De afgelopen twee uitzendingen hebben we onder andere verhalen gehoord van mensen uit de zorg, onderwijs, oudere mensen, een dominee, een dichter, een theatermaker, hospice, enzovoort. We draaien troostmuziek: muziek aangevraagd door onze gasten en luisteraars.

Wilt u ook in de uitzending vertellen hoe het gaat, een plaatje aanvragen of gewoon even iets kwijt willen aan de redactie? Stuur een bericht naar @PraatpaalP of mail naar depraatpaal@rtvpapendrecht.nl

Dinsdag staat deze al klaar op de playlist: The Scene - Iedereen is van de wereld!

Praatpaal Papendrecht: iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via www.rtvpapendrecht.nl, de app, de kabel 105.9 FM, in de ether 105.0 en natuurlijk via uw box (kabelkrant).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.