Oranje Fonds vraagt vrijwilligers van NLDoet hun activiteiten op een ander moment te plannen

01 april 2020 door Hennie van der Zouw
Oranje Fonds vraagt vrijwilligers van NLDoet hun activiteiten op een ander moment te plannen

PAPENDRECHT - Zoals iedereen weet is helaas NLdoet niet doorgegaan i.v.m. het coronavirus. Het Oranje Fonds vraagt alle deelnemers dan ook hun activiteiten op een ander moment wel door te laten gaan. Want vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn onmisbaar in Nederland.

Op NLdoet.nl kunnen deelnemers lezen hoe zij hun activiteiten kunnen verzetten. Er komt vooralsnog geen nieuwe landelijke datum. Organisaties zijn vrij om dit naar eigen inzicht te bepalen. Uiteraard wanneer de situatie dit weer toelaat en daarbij de adviezen van het RIVM te volgen. Verbinden en elkaar helpen zal iedere dag cruciaal zijn de komende maanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.