Creatief in tijden van corona

01 april 2020 door Hennie van der Zouw
Creatief in tijden van corona

PAPENDRECHT - Dat mensen creatief zijn in tijden van corona bleek gisterenavond op het parkeerterrein voor de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat.

Toen agenten hun ronde door de wijken deden en daarbij de bekende hangplekken meenamen zagen zij een drietal personenauto's geparkeerd staan zoals op de foto. Reden voor een praatje, dachten de agenten.

De dames op de foto hadden hun mannen en de kinderen thuis gelaten om zo even als vriendinnen bij te kunnen kletsen. Uiteraard rekeninghoudend met de geldende regels...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.