Corona steunpunt Papendrecht

23 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Corona steunpunt Papendrecht

PAPENDRECHT - Papendrechters bieden momenteel massaal hulp aan buren, familie en ook onbekenden die door het coronavirus hulp nodig hebben, bang zijn of geïsoleerd raken. Dat is hartverwarmend! Het gaat dan voornamelijk om de groepen ouderen, zieken en mensen met een beperking. Om deze initiatieven te stroomlijnen, een luisterend oor en helpende hand te bieden aan mensen met een hulpvraag, hebben wij een telefonische hulplijn geopend, 078- 615 47 41.

Hulp nodig of hulp aanbieden?
Inwoners van Papendrecht kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bellen met hun vraag. U kunt bijvoorbeeld bellen voor:
- een gezellig telefonisch praatje
- als u zelf geen boodschappen kunt doen
- het (laten) ophalen van uw medicijnen
- iemand die uw hond uitlaat

Sterk Papendrecht staat met medewerkers en vrijwilligers klaar met helpende handen en advies. Heeft u een specifieke vraag waar Sterk Papendrecht u niet bij kan helpen? Dan verwijzen zij u door naar een andere organisatie/initiatief in Papendrecht. We laten elkaar niet in de steek!

Wilt u in deze tijd iets betekenen voor een ander? Maak dan gebruik van 'elkaar helpen' op PuurPapendrecht.nl. Wij zoeken daarna contact met u op om te bekijken welke hulpvragen mogelijk om uw hulp staan te springen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.