Levensmiddelenwinkels tijdelijk elke zondagmiddag open

21 maart 2020
Levensmiddelenwinkels tijdelijk elke zondagmiddag open

PAPENDRECHT - Winkels in Papendrecht die levensmiddelen verkopen, mogen voorlopig vanaf 22 maart 2020 elke zondag tussen 12 en 18 uur open zijn. De gemeenteraad staat dit tijdelijk toe. Uiteraard bepalen winkeliers zelf of ze van de regeling gebruik maken.

De regeling duurt zolang de regionale noodverordening met maatregelen rond het coronavirus geldt.

De raad heeft vrijdag 20 maart digitaal gestemd op een voorstel van burgemeester en wethouders en de wijzigingsverordening voorlopig vastgesteld. De officiële bekrachtiging vindt met terugwerkende kracht plaats in de eerstvolgende raadsvergadering. Deze is beoogd op woensdag 8 april.

Dringende oproep: let ook tijdens het boodschappen doen op de onderlinge afstand van 1,5 meter en ook de andere afgekondigde maatregelen in acht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.