Papendrechters klussen veel thuis

21 maart 2020
Papendrechters klussen veel thuis

PAPENDRECHT - Het is duidelijk te merken dat veel Papendrechters, die noodgedwongen thuis verblijven vanwege het coronavirus, veel klussen in en rond huis oppakken.

Bij het afvalbrengstation is het drukker als gewoonlijk en ook de bouwmarkten krijgen veel meer klanten dan gemiddeld.

Afgelopen zaterdag behaalde de Hornbach in Alblasserdam zelfs haar hoogste dagomzet ooit. Op piekmomenten waren er ruim 600 klanten aanwezig.

Hornbach geeft aan: "Wij reguleren het aantal bezoekers onder toeziend oog van beveiligers. Inkomende en uitgaande klanten worden van elkaar gescheiden en al bij aankomst op het parkeerterrein zullen wij je erop wijzen dat slechts één persoon de bouwmarkt mag betreden".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.