Ds. C. H. Bijl nieuwe dominee voor Grote Kerk

17 maart 2020
Ds. C. H. Bijl nieuwe dominee voor Grote Kerk

PAPENDRECHT - Na een lange zoektocht, heeft de Grote Kerk aan de Kerkbuurt binnenkort weer een nieuwe dominee.

Ds. C. H. Bijl heeft het beroep aangenomen dat de hervormde gemeente (wijk Oost) op hem had uitgebracht.

Ds. Bijl is momenteel predikant in de hervormde gemeente in Waddinxveen (wijk Oost). Eerder was Bijl predikant in de gemeenten van Nieuwland en Oosterwijk en van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert. De predikant staat sinds 2015 in Waddinxveen.

De Grote Kerk was vacant sinds het emeritaat van ds. P. J. Teeuw in 2018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.