DS teeuw 25 jaar predikant

09 januari 2006

PAPENDRECHT - De predikant ds. P.J. Teeuw (hier op de foto met zijn vrouw) van de Grote Kerk (Wijk Oost) is per 7 januari 2006 liefst 25 jaar predikant en dat werd gevierd met een receptie in de Grote Kerk. Gemeenteleden hadden geld ingezameld en hem daarvan een degelijke zwarte herenfiets, een bureaustoel en een cadeaubon geschonken.
De eerste gemeente van de geboren Lekkerkerker was Blauwkapel-Groenekan, gelegen tegen Utrecht aan. Hier werd hij op 7 januari 1981 bevestigd. Na deze gemeenten diende hij de gemeenten Moordrecht, Oude Tonge en Veenendaal. Sinds 27 februari 2005 is hij predikant in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.