Activiteiten Suppord tijdelijk gestopt

17 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Activiteiten Suppord tijdelijk gestopt

PAPENDRECHT - Het jeugd & jongerenwerk van Suppord heeft met ingang van vandaag de activiteiten op de locatie aan de Boeieraak gestopt. Dit naar aanleiding van de richtlijnen die de overheid en RIVM opgesteld hebben in het kader van het Corona virus. In ieder geval tot en met 6 april is de locatie van Suppord gesloten. Meer informatie over Suppord ? Kijk op www.suppord.nl en www.facebook.com/suppord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.