Wijnand Buursema treedt als voorzitter Muziekvereniging Excelsior

12 maart 2020
Wijnand Buursema treedt als voorzitter Muziekvereniging Excelsior

PAPENDRECHT - Op de algemene ledenvergadering van muziekvereniging Excelsior Papendrecht is voorzitter Wijnand Buursema afgetreden als voorzitter. Buursema treed af na meer dan 20 jaar bestuurlijke functies bij de vereniging waarvan meer dan 4 jaar in de functie van voorzitter.

Buursema gaf te kennen het niet gemakkelijk te vinden om het bestuur na zo'n lange tijd los te laten en bedankte alle bestuursleden met wie hij in de afgelopen 20 jaar heeft samengewerkt. Wel gaf hij te kennen op verschillende vlakken actief te blijven als vrijwilliger binnen Excelsior.

Vicevoorzitter Rutger Tromp nam aan het einde van de vergadering het woord om Buursema te bedanken voor zijn tomeloze inzet en het vele werk wat hij heeft verzet. "Met het grootst mogelijke respect onze meest hartelijke dank voor jouw lange jaren trouwe inzet, zowel voor als achter de schermen", zo sloot Tromp zijn dankwoorden af namens alle leden en huidig bestuur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.