Speeltuinvereniging De WipWap gedupeerd door inbraak

12 maart 2020
Speeltuinvereniging De WipWap gedupeerd door inbraak

PAPENDRECHT - Afgelopen nacht is er ingebroken in het gebouw van Speeltuinvereniging De WipWap aan de Tesselschadestraat.

Op hun Facebookpagina meldt De WipWap: "Geen idee wat de dief dacht van waarde te kunnen vinden, dat is tijdens het seizoen al niet veel, buiten het seizoen alleen wat restjes frisdrank, snoep en een achtergebleven handschoen.

Maar wij zitten wel weer met de schade, en mogen weer aan het werk om de boel te repareren en het er weer mooi uit te laten zien voor de opening."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.