Koninklijke Onderscheiding voor Wouter Borman

10 maart 2020
Koninklijke Onderscheiding voor Wouter Borman

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Maandag 9 maart speldde burgemeester Moerkerke van bij Wouter Borman de versierselen op die horen bij de Koninklijke Onderscheiding als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wouter Borman (6 mei 1940) zet zich al jarenlang in voor de Dordtse Renners Club De Mol. Hij is vriendelijk voor iedereen, toont een tomeloze inzet, organisatietalent, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wordt in de vereniging gezien als een aimabel en zeer betrokken persoon die bij vele leden geliefd is.

Als penningmeester behartigt Wouter Borman de financiële belangen uiterst nauwgezet en bekwaam. Hij zorgt onder meer voor verzekeringen, subsidies, de jaarcijfers, controle door de kascommissie en bijstelling van de meerjarenbegroting.

Ook vrijwilligers geeft hij volop aandacht, waarmee hij bijdraagt aan de continuïteit van het vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Daarnaast verzorgde hij lange tijd routes voor verenigingstochten en is hij sponsor van de club.

Foto: Gemeente Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.