Wethouder Arno Janssen start bouw nieuwe gemeentewerf

10 mei 2019
Wethouder Arno Janssen start bouw nieuwe gemeentewerf

PAPENDRECHT - De bouw van de nieuwe gemeentewerf is gisteren feestelijk gevierd. De oude gemeentewerf wordt vervangen, door een mooi nieuw gebouw dat straks weer voldoet aan alle wetten en regels. Een mooie nieuwe werkplek voor onze buitendienst en goede huisvesting voor het gemeentelijk materieel.

Het nieuwe gebouw wordt energiezuinig. Dankzij de zeer hoge isolatiewaarde, wordt het energiegebruik minimaal. En dankzij de extra zonnepanelen op het dak, levert het gebouw straks energie op. Bovendien beschikt de nieuwe werf straks ook over mogelijkheden om in de toekomst elektrische en waterstofauto's te plaatsen.

Papendrecht is trots op de meer lokale bouwer BM De Klerck uit Hardinxveld. Een bouwer die ook rekening houdt met omwonenden aan de ene kant en de bezoekers van de begraafplaats aan de andere kant. Na een woord van dank aan de betrokken architect van MIES, de bouwers van BM De Klerck, de installateurs van KVMC en de bouwmanagers van Stevens en van Dijck werden de koppen gesneld door wethouder Arno Janssen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.