Voortgang nieuwe brandweerkazerne in Papendrecht

06 maart 2020
Voortgang nieuwe brandweerkazerne in Papendrecht

PAPENDRECHT - De Papendrechtse brandweer, momenteel gevestigd aan de Poldermolen, zit in een pand dat verouderd is en veel te ruim is, met tien deuren vanwaar uitgerukt kan worden. Vandaar dat er in de loop van 2020 een nieuw pand gebouwd gaat worden aan de Willem Dreeslaan, waar momenteel nog de huidige gemeentewerf is gevestigd.

Deze week is gestart met het verwijderen van asbest en de sloop van de gemeentewerf.

De bouw van de nieuwe brandweerkazerne zal na de zomervakantie starten en naar verwachting in het voorjaar van 2021 gereed zijn.

Hieronder een aantal impressies van de nieuwe brandweerkazerne:


Op de luchtfoto: Het grote gebouw met het witte dak is de huidige gemeentewerf. Op deze plaats verrijst straks de nieuwe brandweerkazerne.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.