Leerlingen Willem de Zwijger College naar huis gestuurd na incident met gootsteenontstopper

09 maart 2020
Leerlingen Willem de Zwijger College naar huis gestuurd na incident met gootsteenontstopper

PAPENDRECHT - Op maandagochtend 9 maart zijn twee personen in de centrale hal van De Willem in aanraking gekomen met gootsteenontstopper. Beiden zijn gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer verricht metingen en zorgt dat de vloeistof opgeruimd wordt.

In eerste instantie meldde de brandweer dat de leerlingen voorlopig in de lokalen moetsen blijven, maar even later is toch besloten om alle leerlingen naar huis te sturen, omdat het incident in de centrale hal had plaatsegevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.