PKC ontvangt zaterdag 7 maart DVO

06 maart 2020 door Hennie van der Zouw
PKC ontvangt zaterdag 7 maart DVO

PAPENDRECHT - Komend weekend staat de zeventiende speelronde van de Cashback World Korfbal League op het programma.

PKC/SWKGroep plaatste zich afgelopen week voor de playoffs en speelt nu vooral om in vorm te komen dan wel te blijven. DVO/Accountor daarentegen speelt wekelijks een finale om niet af te haken in de strijd om de vierde plaats. Het won in de geschiedenis pas één keer van PKC, notabene in het debuutseizoen. Maar de Bennekommers kennen met zeven zeges uit acht wedstrijden een uitstekende serie waarin de ene na de andere topploeg werd verslagen. Kunnen ze, zoals trouwens al wel meer ploegen dit seizoen is gelukt, ook stunten in Papendrecht?

Marijn van den Goorbergh van PKC en Chris van Haren van DVO zijn beide allround ingestelde mannen die hun opleiding genoten bij DVO/Accountor. Marijn van den Goorbergh verliet anderhalf jaar geleden het nest om bij PKC/SWKGroep om de prijzen te gaan spelen. Dat lukte bijna, maar de finale van vorig jaar werd verloren. Van Harens ambities zijn vooralsnog gericht op zijn 'eigen cluppie', en met reden: dit seizoen zou zo maar eens het beste uit de Bennekomse clubgeschiedenis kunnen worden.

Het volledige programma van speelronde zeventien:

Zaterdag 7 maart:
19.00 uur GG/IJskoud de Beste - KZ/Thermo4U
19.30 uur PKC/SWKGroep - DVO/Accountor
19.30 uur TOP/SolarCompleet - Tempo
20.00 uur Fortuna/Delta Logistiek - DOS'46

Zondag 8 maart:
14.30 uur Blauw-Wit (A) - LDODK/Rinsma Modeplein

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.