Ambitie van Boskalis om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn

05 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Ambitie van Boskalis om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn

PAPENDRECHT - Boskalis publiceerde vandaag hun zogenaamde Annual Report en Sustainability Report 2019. Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft zojuist dit report gepubliceerd, met daarin de toelichting op het Corporate Business Plan 2020-2022, alsmede het Sustainability Report 2019.

Het nieuwe Corporate Business Plan wordt tevens toegelicht in een online interview met Peter Berdowski, CEO van Boskalis. Dit Plan is geschreven met oog voor de megatrends die op de lange termijn zowel uitdagingen als kansen voor Boskalis bieden. De megatrends die bepalend zijn voor de wereld van Boskalis zijn de groeiende wereldbevolking, de groei van de wereldwijde handel, de vraag naar steeds meer en bovenal duurzame energie en klimaatverandering.

Boskalis draagt met zijn activiteiten bij aan de maatschappij evenals aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 'Met onze activiteiten bieden wij bescherming tegen overstromingen, creëren wij infrastructuur voor handel en energie met de bijbehorende werkgelegenheid en bevorderen wij de energietransitie naar hernieuwbare energiebronnen.'

'Het Sustainability Report bevat de uitkomst van een nieuwe materialiteitsanalyse die als uitgangspunt heeft gediend om onze sustainability focus areas te bepalen. U kunt meer over onze aanpak, vooruitgang en doelstellingen in het rapport lezen, waaronder onze ambitie om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn.

De rapporten zijn beschikbaar als interactieve PDF-documenten en kunnen worden gedownload via www.boskalis.com/reports.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.