Ondergrondse inzamelvoorzieningen bij Winkelcentrum Westpolder worden eind april vervangen

05 maart 2020
Ondergrondse inzamelvoorzieningen bij Winkelcentrum Westpolder worden eind april vervangen

PAPENDRECHT - Het inzamelen van PMD (Plastic, Metaal en Drankkartons) vertoont tekortkomingen bij het Winkelcentrum Westpolder en bij Boomgaardstraat/De Overtoom (ter hoogte van de Lidl).

Op deze locaties gebeurt namelijk met regelmaat dat de plastic zakken naast de containers blijven staan. Dit wordt vooral veroorzaakt door verouderde en kleine openingen van de ondergrondse inzamelvoorzieningen.

Op winkelcentrum Westpolder gaat het om twee ondergrondse inzamelvoorzieningen. Eind april worden deze vervangen. Op de locatie Boomgaardstraat/De Overtoom worden de betreffende 2 ondergrondse inzamelvoorzieningen in het 3e kwartaal vervangen.

Afgelopen jaar is op de P.S. Gerbrandylaan al een PMD ondergrondse inzamelvoorziening vervangen,
waardoor het gemakkelijker is geworden om PMD te storten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.