Geslaagd schooltoernooi met Phoenix'17 uit Papendrecht

02 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Geslaagd schooltoernooi met Phoenix'17 uit Papendrecht

PAPENDRECHT - Badmintonclub Phoenix'17 heeft zich vrijdag 28 februari weer ingezet om het jaarlijks terugkerende schoolsporttoernooi te faciliteren. Een groep enthousiaste vrijwilligers zorgde voor een geslaagd toernooi waarbij de schooljeugd zich prima heeft vermaakt.

Het schoolsporttoernooi is een initiatief van de gemeente Papendrecht dat tijdens de voorjaarsvakantie gehouden wordt. Schoolkinderen kunnen een sport kiezen waar hun interesse naar uit gaat of waar ze graag eens meer van willen weten.

Maar liefst 15 kinderen hadden zich aangemeld, zodat er een toernooi gespeeld kon worden van 7 wedstrijden. De muziek zorgde natuurlijk voor de nodige extra energie en het enthousiasme straalde van de kids af. Het toernooi werd afgesloten met het altijd leuke treintje waarbij de kinderen in een treintje tegenover elkaar staan en proberen de tegenstander van de baan af te slaan.

Natuurlijk waren er ook medailles voor de winnaars. De bronzen medaille was voor Marlieke de Bruijn (‘t Kofschip), de zilveren medaille voor Semih Ciftcy (Daltonschool de Leilinde) en de gouden medaille voor Daan Batenburg (Prins Floris).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.