Papendrecht trakteert haar ZAPpers op een uitje

13 februari 2017
Papendrecht trakteert haar ZAPpers op een uitje

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht heeft ook dit jaar haar ZAPpers in het zonnetje gezet. Zaterdag 11 februari zijn zij in het Apollo hotel enthousiast onthaald door wethouder Jan-Nathan Rozendaal.

Tijdens deze middag voor ZAPpers in Papendrecht werd er een lezing gehouden door een vertegenwoordiger van Verdraaid Goed, een afval-innovatie bedrijf die bijdraagt aan een circulaire economie. Het bedrijf zet waardeloos materiaal om in waardevolle producten.
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op https://verdraaidgoed.nl.

Aansluitend werd er een high tea georganiseerd met een scala aan zoete en hartige gerechten.

Wilt u ook zwerfvuil opruimen in uw buurt? Mail dan naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl en u krijgt een grijper, handschoenen en zakken.

Bron foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.