Zappers in het zonnetje

18 december 2009

PAPENDRECHT - Op donderdag 17 december werden enkele inwoners in het zonnetje gezet die zich inzetten voor de ‘leefbaarheid’ in Papendrecht. Tijdens deze jaarlijks terugkerende informele bijeenkomst dankt wethouder Van Leeuwen hen voor het werk dat zij verrichtten om activiteiten en projecten in de wijken te realiseren. Vier Papendrechters zijn genomineerd voor het ZAP-speldje en de bijbehorende oorkonde omdat zij zich wekelijks - vaak zelfs dagelijks - inzetten om hun omgeving schoon te houden. Onder de genomineerde waren dit jaar 2 jonge kinderen die samen met hun opa en deel van de wijk Molenvliet schoonhouden van zwerf / snoep afval.

Alle Zappers De jongste Zappers van Papendrecht
De heer K. Klasens ontvangt zijn speld De heer Van Herik ontvangt zijn Speld

 Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.