VV Papendrecht met Koningsdag op Marktplein

28 februari 2020 door Hennie van der Zouw
VV Papendrecht met Koningsdag op Marktplein

PAPENDRECHT - Op maandag 27 april is het weer Koningsdag. In onze gemeente wordt dit elk jaar georganiseerd door het bevlogen Oranje Comité Papendrecht en inmiddels komen daar op de Koningsdag tot wel 20.000 bezoekers op af. Het Oranje Comité heeft er dit jaar voor gekozen om jubilerende verenigingen de gelegenheid te geven zich in de schijnwerpers te zetten. Zo ook voetbalvereniging Papendrecht die op over enkele maanden 100 jaar wordt! De samenwerking van VV Papendrecht en het Oranje Comité heeft de naam 'Koning Voetbal' meegekregen. VV Papendrecht krijgt dus de kans om zich tijdens Koningsdag op het Marktplein, een echte A-locatie, te presenteren aan Papendrecht. Dit gaat onder andere gebeuren met:

• Knock-outpannatoernooi;
• Freestyleshows en -clinics;
• Voetbalclinics;
• De officiële overhandiging van het Jubileumboek aan het gemeentebestuur van Papendrecht;
• Voetbalspellen;
• Loterijen;
• Stand waar VV Papendrecht zich als club kan laten zien (soos, meidenvoetbalacademie, jeugd, G-voetbal, nieuwbouwplannen, etc.);
• Stand voor de verkoop van het Jubileumboek en het Jubileumbier ’t Slobbertje;
• Mogelijkheid tot het presenteren van de posters en flyers voor alle aankomende jubileumactiviteiten.

Om de presentatie van VV Papendrecht aan het grote publiek echt tot een succes te maken, zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. Daarom roepen we uw hulp in. Het programma duurt ongeveer van 11.00 tot 14.00 uur. Je kunt dus daarna altijd nog de gezelligheid van Koningsdag opzoeken. Wij zoeken vrijwilligers voor de voetbalspellen, clinics, bemensing van de stands waar we ons als vereniging kunnen presenteren, begeleiders van het knock-outpannatoernooi en contactpersonen voor de ouders en kinderen met betrekking tot de clinics en toernooien.

Dus geeft u zich alstublieft op en help mee met het tonen van onze jubilerende vereniging aan de inwoners van Papendrecht. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de Jubileumcommissie van VV Papendrecht via: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Bij voorbaat dank voor uw inzet!

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.