Roelof van Netten nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Papendrecht

03 november 2015
Roelof van Netten nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Papendrecht

PAPENDRECHT - Het college van Burgemeester en Wethouders heeft de heer R.M. (Roelof) van Netten (50) per 15 november 2015 benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Papendrecht.

De heer Van Netten is op dit moment nog werkzaam bij het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Bij dit samenwerkingsverband van en voor veertien gemeenten in het hart van de Randstad heeft hij lange tijd de functie van secretaris vervuld. Daarnaast heeft hij ook diverse andere functies binnen het publieke domein (bij onder andere het Rijk en Provincie) bekleed.

Papendrecht krijgt met de heer Van Netten een ervaren secretaris met oog voor de samenleving, het bestuur en de ambtelijke organisatie. Naast aandacht voor de inhoud zoekt hij actief naar verbindingen. Zijn kennis, kunde en ervaring in een complexe regionale samenwerking maakt dat hij kan omgaan met verschillende belangen en in staat is de positie van Papendrecht te versterken. De heer Van Netten kan bogen op een breed draagvlak.

Van Netten kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging in Papendrecht. 'De groeiende kracht van inwoners vraagt dat de gemeente met verschillende rollen kan omgaan. De gemeente Papendrecht staat daarnaast voor grote opgaven, zoals veranderende economische omstandigheden, decentralisaties in het sociaal domein en het goed positioneren in de regio. Dit zijn opgaven die geen enkele gemeente alleen aan kan. In deze tijd vol veranderingen ga ik graag in gezamenlijkheid de uitdaging aan om deze opgaven aan te pakken. Zeer belangrijk daarbij is dat we vernieuwend en slim samenwerken.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.