Rob Beek nieuwe gemeentesecretaris van Papendrecht

28 juni 2007

PAPENDRECHT - Rob Beek is de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Papendrecht. De heer Beek is dinsdag 26 juni door het college benoemd als opvolger van Jan van de Zedde, die eind maart na zeven jaar afscheid nam van Papendrecht om als zakelijk directeur bij de Drechtsteden te gaan werken.

Het college van burgemeester en wethouders is van mening in Rob Beek een goede gemeentesecretaris/algemeen directeur gevonden te hebben en is verheugd dat hij met ingang van 1 september met enthousiasme aan de slag gaat bij de gemeente Papendrecht.

Rob Beek (52) is gehuwd, heeft vier kinderen en woont in Rotterdam. Na een studie bestuurssociologie werkte hij in verschillende functies bij de provincie Zuid-Holland en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Sinds 2001 is hij directeur van de concernstaf uitvoeringsbeleid van de Dienst Justitiële Inrichtingen bij het ministerie van Justitie. Beek heeft ruime ervaring met samenwerking tussen gemeenten en regionale bestuurlijke samenwerking. Onderwerpen die de komende jaren ook in Papendrecht de nodige aandacht vragen.
" Ik functioneer graag daar waar politieke, bestuurlijke en ambtelijke verantwoordelijkheden elkaar raken", stelt Rob Beek. Resultaatgerichtheid, open communicatie, een stimulerende aanpak en interesse in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers noemt hij als belangrijke aspecten van leidinggeven.
In zijn vrije tijd zet Beek zich als bestuurder in voor verschillende organisaties en verenigingen. De bewonersvereniging, het parochiebestuur, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs, de Novib en de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling zijn enkele van de organisaties waarvoor hij zich de afgelopen jaren inzette. Rob Beek houdt zich daarnaast graag bezig met muziek, lezen, theater en sport.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.