Jan van de Zedde neemt afscheid als gemeentesecretaris

28 maart 2007

PAPENDRECHT - Na bijna zeven jaar bij de gemeente Papendrecht te hebben gewerkt als gemeentesecretaris/algemeen directeur nam Jan van de Zedde afscheid van de gemeente Papendrecht.

Dit deed hij op dinsdag 27 maart tijdens een receptie in de raadzaal van het gemeentehuis. Jan van de Zedde start op 1 april als zakelijk directeur bij de Drechtsteden.

Natuurlijk sprak burgemeester De Bruin enige woorden. De slotwoorden uit zijn afscheidsspeech: "We laten je natuurlijk niet gaan zonder je uitdrukkelijk te bedanken; voor het vele dat je deed, voor je constructieve houding, voor de prettige contacten en samenwerking èn persoonlijk voor die momenten van steun, begrip en vriendschap."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.