Heren midweeks DES ‘72 pakt volle buit

24 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Heren midweeks DES ‘72 pakt volle buit

PAPENDRECHT - Na een aantal mindere wedstrijd te hebben gespeeld wist heren midweeks van DES ‘72 de winst mee naar Papendrecht te nemen. In Kwintsheul werd tegen Quintus door sterk verdedigen gewonnen met 18-13.

Heren 3 moest dit weekeinde aantreden tegen de koploper Atomium ‘61 en verloor met 35-17.
De dames midweeks verloor haar wedstrijd tegen MOK uit Dordrecht. Na kort voor te hebben gestaan met vier doelpunten nam MOK het heft in handen en kwamen de dames er niet meer aan te pas en verloor men met 16-9.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.