Doeslief bij ‘koffie met..’

21 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Doeslief bij ‘koffie met..’

PAPENDRECHT - Sinds 4 mei 2017 is er iedere donderdagochtend ‘koffie met..’ in de kinderboerderij van Papendrecht. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door Sterk Papendrecht in samenwerking met kinderboerderij de Papenhoeve.

De gastvrouwen en heer zorgen voor een warm welkom en een gezellige sfeer. Naast het ontmoeten worden er ook leuke en interessante thema's georganiseerd. O.a. een presentatie van de landwinkel, de fruitheerlijkheid, het repaircafé, een gezellig muziekje, een (verhaal)bingo, hand- en stoelmassage, er is een egeltje op bezoek geweest van de egelopvang. En zelfs de burgemeester is geweest voor een kop koffie en een praatje.

Afgelopen donderdag 13 februari was het thema #Doeslief. En omdat het bijna Valentijnsdag was, hebben we dat leuk gecombineerd met hartjes, stickers van Sire (doeslief) ballonnen en een lekkere kop koffie met wat lekkers in hartjesvormen.

Het onderwerp #doeslief werd besproken. Hoe gaan we om met elkaar? Zeg jij goedendag tegen mensen op straat? Of zijn we alleen nog maar bezig met onze telefoon?

In een tijd waarin mensen meer op zichzelf zijn is het juist zo belangrijk om naar elkaar om te kijken. Een complimentje is een kleine moeite maar een groot gebaar.

Aankomende donderdag 27 februari staat er weer een thema op het programma: een opruimcoach.
Loop gerust eens een keer binnen voor een lekkere kop koffie/thee met.. wat lekkers!
Iedereen is welkom voor een gezellig praatje. Leuk om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten in een gezellige ongedwongen sfeer.

Iedere donderdagmorgen in de Kinderboerderij Papenhoeve tussen 10.30 uur en 12.00 uur.
Graag tot ziens

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.