Gouden gemeentespeld voor raadslid Blase

28 september 2009
Gouden gemeentespeld voor raadslid Blase

PAPENDRECHT - Op voorstel van burgemeester De Bruin is de heer B. Blase tijdens de raadsvergadering van donderdag 24 september onderscheiden met de gouden gemeentespeld. Blase ontving de speld als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn inzet voor de gemeente en de Papendrechtse gemeenschap.

Bert Blase is sinds 2007 algemeen directeur/gemeentesecretaris van de gemeente Alblasserdam en sinds 1998 raadslid voor de PvdA in Papendrecht, de afgelopen jaren tevens fractievoorzitter. Daarnaast is hij onder meer actief als auteur en lid van het bestuur van het Willem de Zwijgercollege.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.