Bert Blase lijsttrekker PvdA

28 november 2005
Bert Blase lijsttrekker PvdA

PAPENDRECHT - De Partij van de Arbeid presenteert de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart a.s. Lijsttrekker Bert Blase licht toe: “Papendrecht verdient een krachtig bestuur. Geen eindeloze plannen voor een peperduur theater, maar snel en goed investeren in het zwembad en in renovatie van verouderde sporthallen. Actief groenbeheer, zoals het opknappen van het Noordhoekse Wiel, en behoud van de kinderboerderij. Meer aandacht voor goed beroepsonderwijs. Geen aantasting van de sociale zekerheid, zoals voor ouderen met een gering pensioen. Kortom, andere keuzen dan de afgelopen jaren zijn gemaakt. Daarvoor vraagt de PvdA in maart de steun van de kiezer. Als die steun er komt zorgt de PvdA voor een goed en daadkrachtig bestuur. De PvdA heeft een kieslijst samengesteld met uitstekende kandidaten die beschikken over bestuurlijke ervaring en een brede maatschappelijke achtergrond.”

De kandidatenlijst van de PvdA voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2006 luidt als volgt:

1. Bert Blase, zittend raadslid en directeur onderwijs, welzijn en wijken in de gemeente Dordrecht
2. Joop Tegelaar, huidig fractievoorzitter, fiscaal jurist, werkzaam bij de Belastingdienst
3. Margreet den Hartog, zittend raadslid en ondernemer
4. Theo Wolters, logistiek medewerker en bestuurslid voetbalvereniging Drechtstreek
5. Ernst Schotting, manager De Grote Rivieren, voorzitter wijkplatform Kraayhoek-Middenpolder, lid ouderraad basisschool ‘t Kofschip
6. Dik van der Stroom, zelfstandig ondernemer
7. Leo van Halm, voormalig directeur arbeidsbureau
8. Gerrie Ouwehand,
9. Peter Segers,
10. Wil de Koning,
11. Cees Oskam,
12.Marc Kalishoek,
13. Corina Kalishoek,
14. Cuna Rupert

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.