Miniconcert van Rapper Snelle op Valentijnsdag in brugklas van de Willem

19 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Miniconcert van Rapper Snelle op Valentijnsdag in brugklas van de Willem

PAPENDRECHT - Vier leerlingen uit 1P (havo/vwo) van het Willem de Zwijger College hebben de app PHONO geïnstalleerd (van Snelle en Interpolis). Deze zetten ze aan als ze naar school fietsten en ook als ze terug naar huis reden. Zo fietsten zij app-vrij. Hier werden punten mee verdiend. 

Daarmee hebben ze –net als twee andere klassen in het land- een half uur durend miniconcert van Snelle gewonnen. Rapper Snelle (Lars Boom) is nu misschien wel de populairste rapper van Nederland. Iedereen was aangenaam verrast met dit 'snelle bezoek'.

En de leerlingen die niet in 1P zaten en lucht kregen van de aanwezigheid van Snelle in school? Die waren stinkend jaloers: nog nooit eerder snelden zoveel hordes (vooral meisjes) door de school, om maar een glimp van de rapper op te vangen.

Op de foto: Dewy van den Andel, Sienna Kersbergen, Snelle, Hein Struis en Shari Paulina. (Foto: Udo Wosgien)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.