Nipt verlies voor Drechtstreek

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Nipt verlies voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - Na een aantal winstpartijen de afgelopen weken eindigde de thuiswedstrijd tegen GJS in een 0-1 overwinning voor de ploeg uit Gorinchem. GJS begon sterk aan de wedstrijd en het wist zich meteen al enkele goede kansen te creëren. Pas halverwege de tweede helft wist die ploeg het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren.
 
In het begin van de wedstrijd was het aan het goede keeperswerk van Joris Moesman te danken dat de GJS niet al snel op voorsprong kwam. Na dat sterke begin van GJS wist Drechtstreek terrein terug te winnen. Zo had de ploeg de pech dat een harde kopbal van Mark Kunst na een corner via de onderkant van de lat weer het veld in stuitte. De ploegen hielden elkaar in de loop van de eerste helft goed in bedwang en de ruststand werd bereikt met een 0-0 stand.

De tweede helft gaf ongeveer het zelfde spelbeeld te zien met kansen voor beide ploegen. Drechtstreek drong aan maar wist niet tot scoren te komen. Halverwege de tweede helft bracht GJS coach Marco Verbeek Nordin el Hassani in het veld als vervanger van Stef Kamp en pal daarop reageerde El Hassani goed op een dieptepass en scoorde de 0-1. Drechtstreek bleef daarna knokken voor de gelijkmaker maar het kon geen vuist meer maken.

Kort voor het einde van de wedstrijd kwam Ties van Aggelen bij een luchtduel hard in botsing met zijn tegenstander en hij kwam verkeerd terecht. Hij moest het veld verlaten en moest per ambulance worden afgevoerd. Hij heeft een breuk in zijn sleutelbeen en kan waarschijnlijk lange tijd niet meespelen. Topscorer Van Aggelen die al weken in een goede vorm steekt zal dan node gemist gaan worden.

De komende twee weken is er geen competitieprogramma en de eerstvolgende wedstrijd wordt daarom gespeeld op zaterdag 7 maart. Drechtstreek speelt dan in Wijk en Aalburg de uitwedstrijd tegen Wilhelmina’26.

Bron foto: Piet van Beest

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.