Heren 2 Drechtsteden verliest aansluiting met koppositie

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Heren 2 speelde hun thuiswedstrijd tegen Leidsche Rijn, dat op de 2e plaats stond.
Het lukte de heren niet om tegen dit team punten te pakken. Tot de rust ging het gelijk op, maar na de rust ging Leidsche Rijn beter met de kansen om en won met 28-21.

Heren 5 weet ook weer wat winnen is. Zij speelden tegen Roda ‘71 en door goed samenspel won dit team met 23-17.

De B1 speelde eveneens tegen Roda ‘71, maar kon het niet bolwerken. Zij verloor met 16-7.

De D1 speelde een uitmuntende wedstrijd tegen middenmoter Ventura. Ventura kwam aanvallend totaal niet aan bod. Uitblinker in de verdediging van DES ‘72 was Denise den Breems, Aan het einde van de wedstrijd stond er een stand van 26-10 op het scorebord. Volgende week speelt de D1 de uitwedstrijd tegen een van de koplopers TOGB.

De D2 had het lastiger tegen TOGB en verloor met 18-5.

De GJC speelde tegen een sterk TOGB en wist de winst niet in Papendrecht te houden. Er werd uiteindelijk verloren met 27-19.

De F1 heeft ook de stijgende lijn te pakken en won in een spannende wedstrijd met 12-8.

De heren midweeks van DES ‘72 deelden de punten. Zij speelden tegen MOK uit Dordrecht gelijk met 17-17.