Kaboutersport weer van start

13 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Kaboutersport weer van start

PAPENDRECHT - Ouders met kinderen in groep 1 en/of 2 opgelet: woensdag 4 maart begint Kaboutersport weer in Papendrecht. U kunt uw kinderen nu inschrijven.

Bij Kaboutersport maken kinderen kennis met verschillende sporten die door Papendrechtse sportverenigingen worden aangeboden. Hierdoor kunnen kinderen zelf ervaren welke sport zij leuk vinden en later willen beoefenen.

Kaboutersport vindt plaats in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Het duurt 7 weken en in de laatste week wordt een feestles georganiseerd, waarbij de deelnemers een vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen. Kaboutersport begint om 14:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan via de website www.hattricksport.nl of door een van de twee leraren te bereiken (contactgegevens staan in de flyer die op de basisscholen hangt). De kosten voor Kaboutersport zijn in totaal 15 euro per kind. Kaboutersport wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.