Nieuwe bestelbus voor Voedselbank Papendrecht

10 april 2019
Nieuwe bestelbus voor Voedselbank Papendrecht

PAPENDRECHT - Op donderdag 10 april 2019 heeft de Voedselbank Papendrecht een nieuwe bestelbus in ontvangst genomen. Op de foto is te zien hoe Hans Lubbers (voorzitter Stichting Vrienden van de Voedselbank) de sleutels overhandigt aan voorziitter Johan Aarnoudse van de Voedselbank.

De vorige bestelbus was een stuk kleiner en helemaal afgeschreven, dus de nieuwe bestelbus was hard nodig. Een groot voordeel is dat alle etenswaren nu in 1 keer in Rotterdam opgehaald kunnen worden, want met de vorige bus moest er twee keer heen en weer worden gereden. Ook zit er een mooi koelsysteem in de nieuwe bus.

De Voedselbank is erg dankbaar met de nieuwe bus, die mede mogelijk gemaakt door ruim 20 Papendrechtse ondernemers via de Stichting Vrienden van de Voedselbank. 
Deze stichting had de vorige bus in 2011 ook al gesponsord. In Nederland is deze sitchting uniek, want er is geen enkele plaatselijke voedselbank die door een 'eigen' stichting wordt gesteund.

Het aantal cliënten van de Voedselbank neemt nog steeds toe. In Papendrecht zijn er meer dan 100 mensen en gezinnen die gebruik maken van de voorziening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.