Open Huis bij RTV Papendrecht

10 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Open Huis bij RTV Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 8 februari hield RTV Papendrecht een OPEN DAG in zijn studio’s. Van 10:00 uur tot 16:00 uur was iedereen van harte welkom.

Natuurlijk werden er gedurende de hele dag live uitzendingen verzorgd, zodat de bezoekers zelf konden zien hoe in Papendrecht radio wordt gemaakt. De TV-studio was ook geopend en daar vonden meerdere opnamen plaats. Ook konden bezoekers meedoen aan verschillende workshops.

Tijdens de open dag was de Samenloopwinkel open. Team Vrienden van RTV Papendrecht (team 14) steunt hiermee de SamenLoop Voor Hoop Papendrecht. De opbrengst van de open dag / Samenloopwinkel is € 400,00 geworden.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.