100 jarig Excelsior geeft cd weg

07 februari 2020 door Josette Huisman
100 jarig Excelsior geeft cd weg

PAPENDRECHT - Op 20 juni 2020 bestaat Muziekvereniging Excelsior 100 jaar. De vereniging is daar enorm trots op en viert dit jubileum met een feestelijk jubileumprogramma. Het Nieuwjaarsconcert in januari was hiervan de aftrap en daar blijft het niet bij.
Er zullen nog meer feestelijke concerten volgen. Het koningsdagconcert, het bevrijdingsconcert (met Rene van Koten), het Jubileum Jeugdconcert en een uniek buitenlandconcert. Excelsior gaat met diverse afdelingen/orkesten naar partnerstad Blomberg (Duitsland) voor dit unieke concert. En zo volgen er nog meer verrassingen.

Jubileumboek
Bij een jubileumjaar hoort ook een jubileumboek. Er is een mooi historisch boek samengesteld door Rein Punselie. De prachtige foto’s en unieke historische documenten in het boek vertellen de rijke geschiedenis en de stormachtige ontwikkeling vanaf de oprichting tot aan nu. Wilt u de historie van Excelsior stap voor stap herbeleven? Bestel het boek (Euro 30,-) via de website.

Tentoonstelling Muziekvereniging Excelsior 100 jaar 
Van 22 februari tot en met 25 april 2020 wordt in Museum Dorpsbehoud aan de Veerdam 6 een tentoonstelling gehouden. Te zien zijn bijzondere voorwerpen, waaronder twee prachtige antieke vaandels, een eveneens antieke ‘schelleboom’, muziekinstrumenten en een uniform uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. En... uiteraard heel veel foto’s uit de geschiedenis van de muziekvereniging. Bezoekers zijn van harte welkom tijdens openingstijden: woensdag en zaterdag van 14.00 – 16.00 uur. De toegang is dan gratis.

Een cadeautje voor iedereen!
Ter ere van het jubileum geeft Excelsior haar cd '70s & 80s Night' weg. Dit album is een live registratie van het concert '70s & 80s Night' van 5 oktober 2019 en bevat 8 tracks! Het gehele album is gratis door u te downloaden.

Foto's: Muziekvereniging Excelsior - De voorkant van het Jubileumboek / De cd '70s & 80s Night

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.