Heren junioren Drechtsteden verliezen van zichzelf

03 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Heren junioren Drechtsteden verliezen van zichzelf

PAPENDRECHT - De heren junioren van handbal Drechtsteden verloren afgelopen weekeinde meer van zichzelf dan van de tegenstander EHC. Ja l

Zij misten vooral in de tweede helft te veel open kansen ondanks dat EHC al snel in de wedstrijd door een blessure met vijf man kwam te staan. Het moet gezegd worden dat de keeper van EHC formidabel stond te keepen en de meeste ballen die vrij vanaf hoekpositie werden geschoten uit zijn doel ranselde.

Aan de andere zijde was EHC wel sterk in de afronding, waardoor zij de wedstrijd wonnen met 21-16.
Heren 1 wist na de slechte wedstrijd van vorige week het tij te keren en won met 24-16 van de hekkensluiter Helius. Hierdoor neemt men voorlopig afstand van de degradatiezone. Volgende week speelt men wederom een belangrijke uitwedstrijd tegen wederom een degradatiekandidaat HC Zeeland.

Heren 2 speelde tegen Nijenrode dat 1 plaats hoger stond. Helaas veranderde dit niet, want men verloor met 24-21.

Heren 3 moest aantreden tegen Twist. In een leuke en spannende wedstrijd verloor dit team met 23-21.
De dames midweek van DES ‘72 speelde tegen medekoploper Ventura. Helaas werd deze wedstrijd nipt verloren met 9-8. Ondanks dat dit een geheel nieuw team betreft werd er een goede wedstrijd op de mat gelegd. Een domper was dat Naomi Tolenaar tijdens de wedstrijd haar vinger brak.
De dames B1 pakte dit weekeinde wel de volle winst. Door een compacte verdediging en een goed aanvalsspel werd gewonnen van de Meeuwen met 7-2.

Op de foto: A jeugd Drechtsteden handbal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.