Stakende leraren brengen bezoek aan ouderen in zorgcentrum De Markt

31 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Stakende leraren brengen bezoek aan ouderen in zorgcentrum De Markt

PAPENDRECHT - Gezelligheid, dat hebben leerkrachten van de Viermaster donderdagochtend tijdens de stakingsdag in De Markt gebracht.

'Het was heel leuk om een praatje met de ouderen te maken. Olaf had zijn gitaar meegebracht, we hebben liedjes gezongen, koffiegeschonken en veel gelachen. Mooi om te zien dat de ouderen en wij veel plezier gehad hebben.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.