Paul Koster hoofdtrainer bij VV Drechtstreek

30 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Paul Koster hoofdtrainer bij VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - VV Drechtstreek, uitkomend in de 2e klasse F, heeft Paul Koster aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021. Koster is nu nog trainer van RCD uit Dordrecht, zondag afdeling 3e klasse B, waar hij na één seizoen vertrekt.

Bij Drechtstreek wordt Paul Koster de opvolger van Bart Toom, die na na 2 seizoenen afscheid neemt als trainer van de hoofdmacht. Koster had eerder, 3 seizoenen, DFC onder zijn hoede en is actief geweest als jeugdtrainer bij BVO organisatie Sparta, in seizoen 2019-2020 is hij ook de hoofdtrainer van JO19-1 van FC Dordrecht.

Drechtstreek-voorzitter Steven Wierckx is zeer verheugd met de aanstelling van de nieuwe trainer: "We zijn zeer content dat we tot een akkoord zijn gekomen met Paul; na een zeer zorgvuldig doorlopen proces heeft de Technische Commissie van Drechtstreek hem voorgedragen als de nieuwe trainer. Wij kijken enorm uit naar deze nieuwe samenwerking en zijn vol vertrouwen dat we gezamenlijk succesvol zullen zijn in het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.