Flinke brand in woning Haagbeukhof

01 januari 2020
Flinke brand in woning Haagbeukhof

PAPENDRECHT - In de nacht van woensdag 1 januari omstreeks 01:30 uur is een woning aan de Haagbeukhof in brand gevlogen. De oorzaak was een papiercontainer die in brand was gevlogen.

De twee bewoners lagen nietsvermoedend te slapen en werden gewekt door de buren. De bewoners konden snel in veiligheid worden gebracht. Wel moest 1 bewoner en een omstander naar het ziekenhuis, omdat ze veel rook hadden ingeademd.

Het huis is flink geschadigd en kan voorlopig niet meer worden bewoond. De voordeur is vervangen door een stevige houten plaat. De brandweer doet een onderzoek naar de oorzaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.