Nieuwe expositie in De Waalburcht

30 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Nieuwe expositie in De Waalburcht

PAPENDRECHT - Medewerkers van de Sectie Amateurkunst van de St. Culturele Raad Papendrecht hebben een nieuwe expositie ingericht in De Waalburcht aan de Badhuisstraat. De expositie is samengesteld uit werken van drie amateurkunstenaars uit Papendrecht.

Cor de Bruijn toont 15 foto’s, Klaudia Ros toont een drieluik en 2 werken in acryl en Piet de Winter 8 werken in acryl.

Deze expositie duurt tot 20 april 2020 en is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Waalburcht.

Bijlagen:
Cor de Bruijn - Markt in Marokko (boven)
Klaudia Ros - Akkerrand (midden)
Piet de Winter - Zonder titel (onder)

Foto’s: Ruud van Mourik

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.