Vervangen groene containers in volle gang

12 december 2019
Vervangen groene containers in volle gang

PAPENDRECHT - Deze week en komende week worden alle groene afvalcontainers in Papendrecht vervangen door nieuwe exemplaren.

Standaard ontvangt ieder huishouden een bak van 240 liter, tenzij men heeft aangegeven dat men graag een bak van 140 liter wil behouden.

De oude bakken zullen komende week worden opgehaald.

Opmerkelijk is wel dat de nieuwe bakken worden afgeleverd door een bedrijf dat bestelbusjes gebruikt met een Belgisch kenteken. We vragen ons dan ook af: Kon deze klus niet worden uitgevoerd door een bedrijf uit de regio?

Foto: Herman Nieuwstraten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.