Drechtstreek pakt een punt tegen Pelikaan

27 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek pakt een punt tegen Pelikaan

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT – In de eerste wedstrijd na de winterstop tegen Pelikaan is Drechtstreek er in geslaagd om een punt te behalen via een 3-3- eindstand. Tegen de altijd lastige tegenstander nam de ploeg van coach Bart Toom al na enkele minuten de leiding via een doelpunt van Ties van Aggelen.

Nauwelijks twee minuten later was de stand al weer gelijk via Jelle Dekker die de mazzel had dat zijn schot via de rug van Damien Vereecken achter doelman Joris Moesman verdween: 1-1.

Halverwege de eerste helft tekende Mo el Bannasri voor de 2-1 voor Pelikaan maar nog voor rust werd de gelijkmaker gemaakt en dat zorgde voor een 2-2 ruststand.

In de aantrekkelijke wedstrijd duurde het tot de 70ste minuut voordat Pelikaan een strafschop mocht nemen en Jeffrey Nossent de stand op 3-2 bracht. Nauwelijks vijf minuten later maakte Ties van Aggelen de gelijkmakende 3-3.

Na afloop toonde coach Bart Toom zich tevreden over het vertoonde spel dat duidelijk goede hoop geeft in de komende wedstrijden. Zijn ploeg staat nu op de achtste plek net na Pelikaan.
Volgende week speelt Drechtstreek om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Altena.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.