PKC dit weekend op bezoek bij Tempo

24 januari 2020 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Komend weekend staat de elfde speelronde van de World Korfbal League op het programma.

Julie Caluwé van PKC
Even voorstellen: Julie Caluwé is een enorme aanwinst gebleken voor PKC. De Belgische international, vorig seizoen uitgeroepen tot Speelster van het Jaar in de Topleague van onze zuiderburen, is met veertig goals (tegen een prachtig percentage van 31%) zelfs topscorer van PKC. Met zeven goals had ze een heel belangrijk aandeel in de puntendeling tegen Fortuna van vorige week. Ze staat komende wedstrijd misschien tegenover Elma Schreuder, de meest scorende dame van Tempo.

Zaterdag 25 januari:
20.00 uur: KZ/Thermo4U - LDODK/Rinsma Modeplein
20.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek - GG/IJskoud de Beste
20.00 uur: DOS'46 - Blauw-Wit (A)
20.00 uur: DVO/Accountor - TOP/SolarCompleet
20.00 uur: Tempo - PKC/SWKGroep

Papendrechters draaien stroef
Daags na de verloren doordeweekse wedstrijd tegen Fortuna, moet Tempo alweer aan de bak tegen PKC. De Papendrechters draaien stroef, maar haalden op karakter wel een punt in hun laatste wedstrijd tegen de Delftenaren. Toch zal Tempo wel wat bloed ruiken tegen de gehavende verliezend finalist van vorig jaar. Het meespelen van Laurens Leeuwenhoek bij PKC is hoogst onzeker. Hoeveel tegenstand kan de promovendus, met een doordeweekse ronde in de benen, bieden tegen tegen grootmacht PKC?

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.