Raadsleden bezoeken nieuw hoofdkantoor Fokker

18 september 2019
Raadsleden bezoeken nieuw hoofdkantoor Fokker

PAPENDRECHT - Maandagavond 16 september werd de gemeenteraad van Papendrecht uitgenodigd om een kijkje te nemen in het nieuwe hoofdkantoor van Fokker. Want de gemeente heeft tenslotte dit gebouw betaald en Fokker huurt het gebouw nu van de gemeente.

De raadleden werden welkom geheten door de directie van Fokker en leden van de afdeling corporate communicatie.

De pers was helaas (nog) niet welkom, dus een van de raadsleden heeft met toestemming een paar foto's gemaakt. Van het interieur mochten geen foto's worden genomen, omdat het eigen personeel het interieur nog niet heeft gezien.

Daarom volgen hieronder een aantal foto's van het fraaie uitzicht vanaf verschillende kanten:

Het gebouw voldoet aan alle moderne eisen, het is helemaal gasloos en het warmt en koelt op geotermiek. Er zijn veel open ruimtes en door het gebruik van veel glas is het erg licht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.