Fokker kan bijna over naar hun nieuwe kantoor

01 juni 2019
Fokker kan bijna over naar hun nieuwe kantoor

PAPENDRECHT - Vliegtuigonderdelenproducent Fokker Technologies heeft al sinds jaar en dag een uitgebeid fabriekscomplex aan de Industrieweg. Eind dit jaar krijgen deze productiefaciliteiten, nog geen 600 meter verderop op het Slobbengors, gezelschap van een modern (inter)nationaal hoofdkantoor dat de huidige hoofdzetel uit 1962 vervangt.


Deze foto en de bovenste foto zijn gemaakt door Brigitte van Roon met behulp van een drone.

Het nieuwe Fokker-hoofdkantoor is een architectonisch hoogstandje aan de rivier geworden.
Verder is het groen rondom het gebouw ingericht.

Foto: Rob van de Woude.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.